jeg vil ut!

09.09.2013 / 21:06 i Blogg - 0 kommentarerFørst skal jeg bare si at ja, jeg vet at det ikke går an å kommentere innleggene mine. Det er meningen. Noen av dere sa i fra til meg, men jeg er fult klar over det. :)

Nå sitter jeg på madrassen min, syk og sliten. Uff, jeg synes skikkelig synd på meg selv, haha. Men oppi dette så lengter jeg så sykt etter å dra ut. Jeg vil ut i verden, oppleve, se, kjenne, ta, lukte. Norge har blitt så utrolig kjedelig. Det lille, trygge landet jeg har levd i hele livet mitt, er ikke der jeg vil være lenger. Hadde jeg fått en billett til utlandet, hadde jeg dratt i morgen. Jeg vil møte nye mennesker og ny kultur. Lengste jeg har vært borte fra Norge er vel 3 uker. Ikke lenge i det hele tatt spør du meg! Jeg føler at jeg har et stort behov for å reise. Jeg har vokst opp med å reise rundt i verden ganske ofte. 
 

Hadde jeg kunnet, hadde jeg droppet ut av skolen og reist jorden rundt. Eller gått på skole i et annet land såklart. Eller best av alt, bare hoppet tre år frem i tid. Haha. La meg drømme.

 

Skriv en kommentar

☆ 15 år. Asker. Skytten. Oslo Private gymnasium. Wanderlust. Filmer og serier. Fotografi. Skribent. ☆

miecappelen@me.com
KATEGORIER
Blogg
reiseliv


DESIGN AV

hits