NYTT DESIGN

14.11.2013 / 00:33 i reiseliv - 0 kommentarerHallo hallo,

Dum som jeg er så glemte jeg jo såklart minnekortet i macen da jeg gikk til stranden i dag, så fikk ikke tatt noen bilder i dag. Men det har vært en bra dag! Vi tok en sen lunsj med en del andre som vi kjenner. Endelig noen på min alder, haha. Vi ble tilsammen 11 stykker rundt bordet, så det var en forandring! Men veldig koselig og god mat. 
Før lunsj tok jeg og mamma en tur på romperisteren, eller det var en slags sofa med tre seter, men var samme greia som en romperister. Det gikk helt syykt fort, og det var utrolig gøy. Morsomste på lenge faktisk, haha. Før vi reiser hjem så skal vi enten kjøre vannscooter eller bananbåt. Har veldig lyst til å prøve vannscooter, siden jeg har aldri kjørt selv før, bare sittet på. Tror det er utrolig gøy, og jeg elsker jo fart, så hvorfor ikke! Vi får se :) 

Som dere ser så har jeg fått nytt design! Synes det er ganske morsomt, og ikke minst fint. Rosaa ♥ Kjenner allerede motivasjonen! Min kjære Susanne var så snill å fikse det for meg, men er ikke helt ferdig. Hva synes dere? Vi blogges senere ♥

Skriv en kommentar

☆ 15 år. Asker. Skytten. Oslo Private gymnasium. Wanderlust. Filmer og serier. Fotografi. Skribent. ☆

miecappelen@me.com
KATEGORIER
Blogg
reiseliv


DESIGN AV

hits