POSTED 31.08.2013 // Kl. 18:07

photoboothhalloo

I sted var Mone her, hun dro for omtrent en halv time siden. Det var kjempe koselig, haha, masseee latter ♥♥ Nå skal jeg egentlig bare slappe av og legge meg om ikke så altfor lenge, for i morgen er det Selena Gomez!! Må vel være litt uthvilt til det. Blir nok en lang dag, skal være i Oslo helee dagen frem til konserten, og er nok ikke hjemme før nærmere 12.
Pleier egentlig ikke å glede meg til konserter osv, (bortsett fra Justin sin såklart), men jeg kjenner at jeg gleder meg mer nå som det nærmer seg. Kommer til å være kjempe spent i morgen!! Blir nok dødsbra. Selvom jeg bare kan sånn 3 eller 4 av sangene hun skal synge.. haha. 

 

ååh, jeg elsker denne jakken. Virkelig dere, den er så god og myk. Vurderer å kjøpe meg den i alle fargene!

Ha en fin helg videre ♥ 

POSTED 31.08.2013 // Kl. 16:30

favoritt videoerheihei ♥

Som dere kanskje vet, så elsker jeg å se på youtube videoer av x-factor auditions. Ikke fra Norge, men Storbitannia, USA, Australia osv. Helt ærlig så synes jeg både deltakerene og selve showet er 1000 ganger bedre enn den norske. Jeg kan sitte i timesvis og se på videoer av det, og mange har jeg sett fleeere ganger, haha. Tenkte å dele favorittene mine med dere ♥

 

Her er en annen video av henne, greier ikke å bestemme meg om jeg liker den første eller denne best

 

Denne er fra Britain's got talent, men det er jo omtrent det samme, haha 

Og til slutt, denne 

herregud, så nydelig stemme. 

Er også maange andre syke videoer, men dette er mine favoritter 

POSTED 31.08.2013 // Kl. 12:59

Siste augustheihei!

Følte for å blogge litt i dag. Forrige innlegg ble jo skrevet for omtrent akkurat en måned siden, haha. Jeg tar jo pause hver måned.. ikke bra. Men uansett, ikke så mye har skjedd siden sist. Jeg har begynt på skolen, solgt sengen min (haha), og ja.. kommer ikke på noe mer egentlig. FOR ET LIV! Nå sitter jeg på madrassen min (sover bare på en madrass siden jeg ikke har seng), som faktisk er overraskende god å sove på. Skulle gjerne sovet her istedet for å få en ny seng. Neida. Men ja, jeg sitter her, har nettopp spist kald pizza til frokost (♥♥♥) og drukket varm melk med honning. Jaaa, for et liv. 


Feliiix


verdeeens deiligste jakke fra Cubus for 500kr, kjøpte den for to dager siden. ELSKER DEN, er såå deilig å ha på. Og ringen er kjøpt på Oggi for 90kr, også ny  

Tenk at i morgen er det September! Tiden flyr. I morgen skal jeg på Selena Gomez konsert, det blir gøøy. 

Blogges ♥☆ 15 år. Asker. Skytten. Oslo Private gymnasium. Wanderlust. Filmer og serier. Fotografi. Skribent. ☆

miecappelen@me.com
KATEGORIER
Blogg
reiseliv


DESIGN AV

hits