POSTED 09.09.2013 // Kl. 21:06

jeg vil ut!Først skal jeg bare si at ja, jeg vet at det ikke går an å kommentere innleggene mine. Det er meningen. Noen av dere sa i fra til meg, men jeg er fult klar over det. :)

Nå sitter jeg på madrassen min, syk og sliten. Uff, jeg synes skikkelig synd på meg selv, haha. Men oppi dette så lengter jeg så sykt etter å dra ut. Jeg vil ut i verden, oppleve, se, kjenne, ta, lukte. Norge har blitt så utrolig kjedelig. Det lille, trygge landet jeg har levd i hele livet mitt, er ikke der jeg vil være lenger. Hadde jeg fått en billett til utlandet, hadde jeg dratt i morgen. Jeg vil møte nye mennesker og ny kultur. Lengste jeg har vært borte fra Norge er vel 3 uker. Ikke lenge i det hele tatt spør du meg! Jeg føler at jeg har et stort behov for å reise. Jeg har vokst opp med å reise rundt i verden ganske ofte. 
 

Hadde jeg kunnet, hadde jeg droppet ut av skolen og reist jorden rundt. Eller gått på skole i et annet land såklart. Eller best av alt, bare hoppet tre år frem i tid. Haha. La meg drømme.

 

POSTED 08.09.2013 // Kl. 17:45

Slitenheihei!

I dag har jeg ikke gjort noe som helst. Dette er en av de dagene jeg har 0 energi, ikke orker eller vil gjøre noe, og ender opp med å sitte i sengen hele dagen. 
Jeg sto opp klokken ett, spiste frokost og gikk rett opp i sengen igjen. Først nå har jeg stått opp av sengen igjen og skal gjøre et forsøk på å rydde rommet mitt. Det ser ikke ut. Men jeg blir sliten av å bare reise meg opp av sengen. Får lyst til å legge med ned å gråte.Vi blogges.

POSTED 02.09.2013 // Kl. 17:31

SELGOMEZHeihei! 

Kom hjem for en time siden, laang dag på skolen. Kom hjem rundt tolv i går tror jeg, var passe sliten i beina da. Men konserten var virkelig fantastisk! Mye bedre enn forventet! Hvis jeg skal måle den opp mot en annen, så kan jeg si at den var mye bedre enn Rihanna sin. Hun har blitt dødsflink til å synge live, og hun er kjempe flink på scenen. Og fysøren så vakker! 


Etter konserten pleier Selena alltid å gå ut og ta bilde med fansen, så Nora, Theoline og jeg løp som bare det ut av spektrum med en gang konserten var ferdig. Etter sånn 1 time venting frem og tilbake, så kom hun. Vi fikk dessverre bare et lite glimt av henne, alle presset seg frem og løp frem og tilbake. Var litt av et kaos! Men utrolig gøy. Beste av alt, jeg møtte Sophie Elise! Haha :) Jeg ser veldig opp til henne og har fulgt bloggen hennes så lenge jeg kan huske, så ble super glad da jeg så henne :) ♥

Blogges ♥☆ 15 år. Asker. Skytten. Oslo Private gymnasium. Wanderlust. Filmer og serier. Fotografi. Skribent. ☆

miecappelen@me.com
KATEGORIER
Blogg
reiseliv


DESIGN AV

hits