POSTED 18.11.2013 // Kl. 19:36

Home sweet homeHeihei

 

Jeg kom hjem i går, men var ganske sliten og derfor ble det ikke noe blogging i går. Hadde egentlig tenkt til å blogge på flyet, men internettet sugde så jeg tror ikke det ville gått. Har jo ikke så veeldig mye å oppdatere om akkurat da. Men i går da jeg kom hjem hadde pappa vært supersnill å gjøre ferdig rommet mitt! Eller nesten ferdig, det eneste som er igjen er å bytte ut stolen med en sofa. De siste ukene har vi nemlig gjort hele rommet mitt nytt, og nå er det kjempe fint! Kanskje jeg kan vise dere litt, om dere vil? 

Det var egentlig koselig å komme tilbake på skolen i dag, og dagen var ganske chill. På slutten hadde vi gym, som også var gøy! Mandager er den dagen jeg slutter sent, nemlig halv fire. Men til gjengjeld starter jeg ti på ti, noe som er supert. Fin start på uken! :D

:) lik gjerne innlegget!

 

POSTED 16.11.2013 // Kl. 18:08

VannscooterHeihei!

Som sagt så har vi kjørt vannscooter i dag. Siden jeg ikke har fylt 16 år enda, så måtte jeg kjøre sammen med en voksen, men det gikk fint. Jeg og mamma byttet på å kjøre, og jeg fikk kjørt en del. Det var driitgøy, og nå vurderer vi faktisk å skaffe oss en egen vannscooter hjemme, ettersom at det er lovlig i Norge nå. Hvor gøy hadde ikke det vært?


Senere dro vi på øya og spiste lunsj igjen. Veldig god mat som alltid! :)

Har dere forresten sett headeren min? Fineste Susanne har laget den til meg, jeg er superfornøyd :D 

Nå skal jeg ta en dusj og pakke litt, snakkes senere ♥

 

POSTED 16.11.2013 // Kl. 00:56

god nattHallooo

Blogger litt sent, men siden jeg har hatt med meg kameraet i hele dag, har jeg en del bilder å vise for en gangs skyld. Vi spiste en god middag på Bella Pasta, og kikket liitt på bodene før vi gikk opp til leiligheten. Gruer meg utrolig mye til å dra herfra. Stedet er så utrolig behagelig og fint, man kan bare tusle rundt og det føles nesten som at det er sånn alle-kjenner-alle her, siden alle er så vennlige og snille. I morgen er jo siste dagen, det er drit kjipt. Men jeg skal nyte dagen fullt ut og slikke de siste solstrålene for dette året. Blir jo lenge til jeg er i solen igjen :( I morgen blir det vannscooter, gleder meg sykt haha. Detaljer, detaljer, tilbake til bildene. :)


se såå søt kattepus :D

Har bilder jeg troor jeg skal bruke til ny header nå også! Den headeren jeg har nå synes jeg er morsom, men den er bare midlertidig. Så kanskje jeg får byttet iløpet av neste uke. 

Nattaa ♥

POSTED 15.11.2013 // Kl. 18:55

Anfi beachHeihei!

Dagen i dag har vært utrolig bra - eller alle dagene her er jo bra da haha. Jeg sto opp litt tidligere enn vanlig, siden jeg ville få så mye ut av den nest siste dagen her nede, og så gikk rett ned på stranden. Spiste en kjempe god lunsj og så bare slappet av. Har akkurat kommet ut av en lang dusj, så nå tenkte jeg å blogge litt før jeg må jobbe med lekser. Merker at jeg nesten ikke har fått gjort noe lekser her nede. Vi har heller ikke hatt så mye lekser, og siden jeg ikke er i timene så er det vanskelig å vite hva jeg skal lese på. De legger jo ikke ut på nettsiden hva de har gjennomgått i timene, så er litt vanskelig å følge med. Men men, tror jeg greier å ta det igjen ganske greit. Her er noen bilder fra stranden i dag!

 Vi blogges senere ;*

POSTED 14.11.2013 // Kl. 19:36

Nye innkjøp!Etter lunsj var jeg og mamma en liten tur på stranden, men siden det var litt overskyet så gadd vi ikke å være der så lenge. Derfor tok vi turen innom noen butikker. Jeg hadde jo egentlig planer om å komme meg noenlunde tidlig opp fra stranden i dag for å gjøre lekser før vi skulle ut og spise middag, men dette var myye bedre, hehe. Jeg har akkurat kommet opp, så tenkte å blogge litt før jeg skal ta en dusj og jobbe supereffektivt med lekser. :) 

Her er det jeg kjøpte i dag! Ble jo bare to ting, men jeg er veldig fornøyd med begge deler. 

♥ ♥ ♥  er såå fornøyd! 


er ikke denne søt? Elsker fargen, den endrer seg litt i forskjellige lys, men den er mellom knæsj-rosa og knæsj-oransje-ish. Haha, og så er den ekstra fin med leopardmønseret på sidene. Gleder meg til å bruke denne resten av ferien, blir vel en stund til jeg får brukt den etter det. 

Hva synes du om innkjøpene? 

POSTED 14.11.2013 // Kl. 16:36

dagens antrekkHeihei

Tok litt bilder i dag, siden jeg endelig fikk med meg minnekortet til kameraet. Nå har vi akkurat spist lunsj oppe i leiligheten, og akkurat nå er de liitt overskyet, så får se om vi tar turen ned på stranden igjen. 

Dette er det jeg hadde på meg i dag! Går jo egentlig mest i bikini, vanlige klær blir jo bare til og fra stranden og i lunsjen, og på kvelden såklart. Men dette ble hvertfall dagens antrekk, litt kjedelig men jajaaa


Toppen er klippet fra Carlings, maxiskjørt fra River Island og veske fra Longchamp 

Ha en fin dag videre ♥

POSTED 14.11.2013 // Kl. 00:33

NYTT DESIGNHallo hallo,

Dum som jeg er så glemte jeg jo såklart minnekortet i macen da jeg gikk til stranden i dag, så fikk ikke tatt noen bilder i dag. Men det har vært en bra dag! Vi tok en sen lunsj med en del andre som vi kjenner. Endelig noen på min alder, haha. Vi ble tilsammen 11 stykker rundt bordet, så det var en forandring! Men veldig koselig og god mat. 
Før lunsj tok jeg og mamma en tur på romperisteren, eller det var en slags sofa med tre seter, men var samme greia som en romperister. Det gikk helt syykt fort, og det var utrolig gøy. Morsomste på lenge faktisk, haha. Før vi reiser hjem så skal vi enten kjøre vannscooter eller bananbåt. Har veldig lyst til å prøve vannscooter, siden jeg har aldri kjørt selv før, bare sittet på. Tror det er utrolig gøy, og jeg elsker jo fart, så hvorfor ikke! Vi får se :) 

Som dere ser så har jeg fått nytt design! Synes det er ganske morsomt, og ikke minst fint. Rosaa ♥ Kjenner allerede motivasjonen! Min kjære Susanne var så snill å fikse det for meg, men er ikke helt ferdig. Hva synes dere? Vi blogges senere ♥

POSTED 13.11.2013 // Kl. 11:22

god morgenGod morgen! 

Her er det så deilig å våkne opp, uansett tid. I motsetning til Norge, hvor det er jævlig å komme seg opp av sengen, spesielt på denne tiden av året.. Hvis jeg kunne valgt, hadde jeg nok flyttet hit, haha! Jeg våknet for ikke så lenge siden, var våken sånn halv ti (vi ligger en time bak, så halv elleve i norsk tid). Siden de andre ikke stresser med å komme ned på stranden, tenkte jeg at jeg skulle ta meg litt tid til å blogge. Har nettopp spist en youghurt til frokost, de er forresten såå gode i utlandet i forhold til de norske. Nå må jeg egentlig bare smøre meg med solkrem og ta på meg bikini. Hahah, herlig å kunne si det. 
Ha en strålende dag! 

POSTED 13.11.2013 // Kl. 00:54

I kveldHeihei!

Etter middag tok mamma og jeg en liten tur ned for å kikke i bodene. Kjøpte to småting til meg selv, og en liten ting til søsteren min. Prøvde også å ta noen bilder, men det er ikke bare-bare å få fine bilder når man er usminket og det er mørkt, haha. Fant også en dritsøt ting i leketøysboden (hahah), men mamma ville ikke betale for den, så må prøve å overtale henne. Jeg lover dere, den er dritsøt. Kommer nok aldri til å bruke den hvis jeg kjøper den, men uansett, jeg ha den. Kan dere gjette hva det er? haha Håper alle har hatt en fin dag :) Blogges i morgen! 

POSTED 12.11.2013 // Kl. 19:38

hjerteøyaHeihei

Enda en herlig dag her på Gran Canaria, gruer meg virkelig til å dra herfra. Det er så deilig temperatur og skikkelig sommer, så det blir kjipt å komme hjem til 0 grader og mørketid. Men men, heldigvis har jeg et par lange dager igjen! I dag har vi vært på stranden, og spiste kjempe god lunsj på Hjerteøya. De 'pusset opp' øya for noen år siden så nå er det utrolig fint der. Minner litt om Nikki Beach i Marbella, haha. Hvertfall, det er dobbelt-solsenger, sånne senger med tak, egen VIP avdeling og store sofaer, osv. Resturanten har kjempe god mat, så håper det ikke er siste gang vi spiser lunsj der ♥ Hadde ikke med meg kameraet i dag, men skal ta det med i morgen. fiine mamma

I dag skal vi bestille litt kinesisk til leiligheten, og kanskje tar jeg en tur ned og ser i bodene. Hver kveld er det nemlig et show på scenen (som vi ser fra terassen) og masse boder fylt med smykker, leketøy, kremer, vesker, skrin osv. De pleier å ha en del fine ting, kanskje kjøper jeg meg noe. Ha en fin kveld :)

POSTED 11.11.2013 // Kl. 21:26

MINTHeihei!

I dag kom jeg litt sent opp fra stranden, siden etter å ha slappet av i 'kveldssolen', så gikk vi må Mint og kikket litt. Og deretter handlet vi mat. Mint er en fin butikk, som før var Macy's, som jeg tipper alle vet hva er. Men nå heter det Mint, og de har så utrolig masse fint. Ble ikke noe på meg i dag, men mamma fikk med seg to bikinier hjem :) De var såå fine. Etter jeg kom hjem har jeg dusjet, og prøvd meg på litt lekser, men når man er på ferie så frister alt annet enn lekser, haha. 

Nå skal vi ha litt tapas på terassen, så vi blogges senere :) Ha en fin kveld!

POSTED 10.11.2013 // Kl. 18:10

by the poolHeihei ♥

Nå har jeg akkurat kommet opp fra bassenget. Vi er jo vanligvis alltid på stranden, men siden vi var lite sent ute i dag, var det helt fullt der. Så da ble det en bassengdag, men det går helt fint! Nå skal jeg ta en dusj, gjøre litt lekser og så skal vi ut og spise middag senere. Det er mange resturanter rett utenfor her vi bor, så mye å velge mellom! Og utrolig mye god mat, så jeg gleder meg, hehe. 

Tar kjempelang tid å laste opp bildene her, så blir ikke såå mange bilder i hvert innlegg, med mindre det forandrer seg. Men skal ta massemasse bilder, er så mye fint her! :D

Ha en fin søndag videre:)

POSTED 10.11.2013 // Kl. 00:59

long time no seeheihei

Nå har jeg lagt bloggen på hylla i en superlang stund. Sist gang var lenge før skolen startet, så jeg kunne fortalt dere utrolig mye av hva som har skjedd siden sist - men dropper det, hehe. Kan vel summere alt opp ved at jeg trives på skolen, vært mye syk, og er blek. Neida haha. Men de to første er sanne! Den siste skal det bli en forandring på, siden nå er jeg nemlig på Gran Canaria!! Yees, jeg kom hit i ettermiddag, så har ikke fått noe tid i solen enda. Har bare en uke her, så skal nyte den som bare det. Skal komme med oppdateringer, men nå må jeg legge meg! Ny dag i morgen, skal stå opp litt tidlig så jeg får gjort så mye ut av dagen som mulig :D 

Har ikke fått tid til å ta noen bilder, så jeg låner dette av Andrea badendyck :) Dette er her jeg er nå, på bildet ser man akkurat ikke leiligheten vår. Her ser dere stranden, litt av Hjerteøya osv. Er det ikke fint? 

snakkes! ☆ 15 år. Asker. Skytten. Oslo Private gymnasium. Wanderlust. Filmer og serier. Fotografi. Skribent. ☆

miecappelen@me.com
KATEGORIER
Blogg
reiseliv


DESIGN AV

hits